Shadow

Vaalit

Ehdolla Eduskuntaan

Haen jatkoa kansanedustajana

 Olen tästä innoissani ja ymmärrän miten isoa luottamusta teiltä pyydän kevään 2023 vaaleissa. Olen saanut tehdä arvokasta kansanedustajan työtä yli kolme vuotta vaikeissakin paikoissa.
 
Vaalikautta voisi kuvata vuoristoratana. Olemme vieneet läpi suurimmat tarvittavat uudistukset samaan aikaan kun Korona ja sota ovat haastaneet terveyttä, turvallisuutta ja taloutta. Muun muassa sote ja perhevapaauudistus saatiin maaliin. Vaikeista olosuhteista huolimatta työ kansanedustajana on tuntunut luontevalta ja olen onnistunut tekemään muutosta. 
 
Ilman kädenjälkeäni vaalipiiriini ei olisi tullut uusia korkeakoulujen aloituspaikkoja eikä sähköinsinöörin koulutusvastuuta. Työni näkyy myös esimerkiksi satojen miljoonien arvoisessa Lahden seudun elinvoiman MAL-sopimuksessa ja Valtatie 4 uudistamisessa. Olen tehnyt näkyvää työtä mm. lapsiperheköyhyyden poistamiseksi ja perhekeskusten vakinaistamiseksi. Olen toiminut hallitusneuvottelijana ja keskustan vastaavana sivistyksessä ja perustuslakiasioissa. Työni ydinsanat ovat olleet elinvoima ja huoltovarmuus.
 
Työni on kuitenkin vasta alussa. Haluan olla vahvistamassa ihmisten pärjäämistä, talouden kasvua ja yhteistyötä näinä vaikeina aikoina. Haluan rakentaa toivoa. Eduskuntavaalityötä ei voi tehdä yksin, jonka vuoksi pyydän sinua avuksi.
 
 
 
 
 
 
Kampanjoimassa

Tervetuloa mukaan vaalitiimiini

Eduskuntavaalityötä ei voi tehdä yksin, jonka vuoksi pyydän sinua avuksi. Ole rohkeasti yhteydessä minuun tai vaalipäällikkööni.
 

Yhteystiedot:
Hilkka Kemppi
0400 181 115

Hanna-Kaisa Kyyrönen
vaalipäällikkö
040 351 9944
[email protected]

Lahjoita vaalityöhön

Kampanjan tekeminen ei onnistu ilman apuanne, jonka vuoksi pyydän tukea myös kampanjan rahoittamiseen. Voit lahjoittaa haluamasi summan tukiyhdistykseni Uudistuva Suomi ry:n tilille tai tehdä lahjoituksen Mobilepaylla. 

Uudistuva Suomi ry / FI32 5011 0920 1023 12

Mobilepay: 0400 181 115