TET viikkoni eduskunnassa

TET viikkoni eduskunnassa

Hei.

Olen Siiri Anttonen Kouvolan yhteiskoulusta. Pääsin seuraamaan Hilkka Kempin ja hänen avustajansa Siiri Mertakorven viikkoa tet- harjoittelijana ja viikko oli mielenkiintoinen, monipuolinen ja ainutlaatuinen kokemus!

Pääsin tutustumaan eduskunnassa työskentelevien ihmisten työtehtäviin, kansanedustajan työhön, istuntoihin, viikko- ja ryhmä palavereihin ja suunnitteluun. Sain myös tehdä Hilkan mediaan liittyviä töitä ja ne olivat erittäin mielekkäitä.

Viikko eduskunnassa avarsi minulle paljon ja opetti minua ymmärtämään poliittisia asioita ja päätöksen tekoa enemmän ja niihin liittyviä vaiheita.

Suuret kiitokset Hilkka Kempille ja Siiri Mertakorvelle kun otitte minut lämpimin mielin viikoksi harjoitteluun.

Siiri Anttonen

Siiri oli eduskunnassa TET-harjoittelussa 16.-20.10.2023.