Kempin Sivistyksen jano- podcast ruotii koulutuksen ajankohtaisia 

Kansanedustaja ja sivistysvaliokunnan jäsen Hilkka Kemppi on lanseerannut uuden Sivistyksen jano-podcastin. Podcastissa keskustellaan erityisesti sivistyspolitiikan kuumista teemoista yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. 

  

– Politiikkaan kaivataan uusia sävyjä pelkkien otsikoiden sijaan. Podcastin kautta haluan rakentaa dialogia ja käydä keskustelua alan asiantuntijoiden kanssa myös valiokuntaovien ulkopuolella, Kemppi kertoo. 

 

Sivistyksen jano podcastin ensimmäisessä jaksossa käsitellään etäopetusta. Kemppi on jättänyt eduskunnassa kirjallisen kysymyksen liittyen etäopetuksen kirjaamiseen perusopetuslakiin. Tästä teemasta hän on keskustelemassa yhdessä koulutuksen moniosaajan, Ingenium Partners Oy:n kehitysjohtaja Riina Länsikallion kanssa.   

– Jaksossa pureudutaan poikkeusaikoina saatuihin kokemuksiin etäopetuksesta, josta on niin opettajilta kuin oppilailta saatu paljon hyvää palautetta. Toisaalta lähiopetuksen puuttuessa on noussut uusia haasteita esille liittyen esimerkiksi oppilaiden ja opettajien jaksamiseen tai laitepulaan. Voisiko tulevaisuudessa yksi etäopetuspäivä viikossa olla arkipäivää? , Kemppi ja Länsikallio avaavat keskustelua 

 

Korona on saanut 2020-luvun näyttämään sumuiselta. Kirkkaaseen tulevaisuuteen kuitenkin pyritään kansanedustaja Hilkka Kempin Sivistyksen jano-podcastissa. Kuuntele jakso ja osallistu keskusteluun.